Velkommen til Bohea™

Hvem er vi?

Bohea designer og sælger te & tilbehør, til kvinder der ønsker en pause med ro og glæde i hverdagen.
Teen indkøbes direkte fra Malaysia (BOH) og fra store europæiske te importører.

Udover te af høj kvalitet, er tilbehør hertil ligeså vigtig, det er derfor også en stor del af vores teunivers. Vores ønske er, at du let kan finde te og tilbehør på bohea.dk, som giver dig stor nydelse og glæde.

Bohea er opstartet i 2010 af Mette Svanberg. Mette Svanberg fortæller:
"Min hang til te startede allerede i barndommen, og jeg har siden hen nydt mere end 25.000 liter te. Èn dag smagte jeg tilfældigt et tebrev fra BOH, som jeg efterfølgende ikke kunne slippe."

BOH
Bohea er eneforhandler i scandinavien af den lækre gourmet te fra BOH. 
BOH har som en af de få producenter af te i verden fået HACCP certificering. Hvilket betyder at de nøje følger nedskrevne arbejdsgange, og løbende får forbedringer indarbejdet hvis det påkræves. 

Det helt specielle ved BOH er, at de selv står for hele produktionen af te; dyrkning, plukning, produktion, pakning og distribution. Derved er der fuld kontrol med hele processen og ingen ompakning inden teen når dig. 

Tea by Bohea - din genvej til lækker teTea by Bohea

Bohea har udvidet sortimentet med egne produkter i foråret 2014. Mette Svanberg vil gerne dele sin viden og erfaring om te, og derfor skabt nogle produkter som er tilsmagt vores te vaner.

Boheas egen te er bla. økologiske te i 8 forskellige varianter, FUNKY MATCHA som er en ren grøn te tilsat smag, som skal tilberedes efter gammel japansk matcha tradition samt økologisk MATCHA NO. 3 der er en fin matcha te i cermoni kvalitet.  
Bohea udvikler løbende sortimentet, for at give dig den bedste te oplevelse. 

 

Hvorfor lige Bohea

Bohea er et gammelt ord for te, det blev først brugt af englænderne i det 17. århundrede - "have a cup of bohea". 

Oprindeligt er bohea kinesernes ord for den sorte te som blev produceret i Wuji regionen. Kineserne drak mest teer som oolong eller grøn te, men den sorte te var meget velegnet til eksport med skib til Europa. Det skyldes især at den via bagning, var bedre til at udstå fugt og lignende på den lange rejse.